Crispy stars
Crispy stars
Na tohle nemá ani smysl dávat recept, jak je to jednoduché. Ale ty tři věci, co jsou na to potřeba je lepší vidět, aby vše bylo naprosto jasné.
Tohle cukroví mělo být původně trochu jiné, ale takhle mi to mláďata chtěly zbaštit ještě před vytuhnutím ve formě. Takže proč měnit něco, co funguje, že?
Třeba příští Vánoce udělám upgrade. Možná.
Tohle cukroví mělo být původně trochu jiné, ale takhle mi to mláďata chtěly zbaštit ještě před vytuhnutím ve formě. Takže proč měnit něco, co funguje, že?
Třeba příští Vánoce udělám upgrade. Možná.
ingredience na 24 ks hvězd:
asi 50 g temperované ruby čokolády Callebaut
asi 50 g Crispearls od Callebaut
postup: Pokud ti zbyde nějaká temperovaná čokoláda z máčení cukroví, tak ju můžeš přesně na tohle použít. Nemám ráda zbytky čokolády v mističkách, takže tohle se přesně hodí na spotřebování. Tyhle čoko hvězdy se dají pak využít na ozdobu nějakých dalších dezertů, pokud je nesní hned mláďata.
Do silikonové formy dej na dno křupinky a zalej je čokoládou a nech vytuhnout. Hotovo! :-)
Já si teď o Vánocích koupila tuhle formu z Tchiba. Sem si říkala, že 5 euro je super cena a nenechám to tam ani náhodou. První jsem ve formě chtěla zkusit upéct laskonky. Pak jsem chtěla sušenky a nakonec to skončilo u tady těchto růžových hvězd. Takže třeba se na první dva nápady taky ještě někdy dostane řada. Zimtsterne asi ale v tom péct nebudu. Nechutná. :-(
postup: Pokud ti zbyde nějaká temperovaná čokoláda z máčení cukroví, tak ju můžeš přesně na tohle použít. Nemám ráda zbytky čokolády v mističkách, takže tohle se přesně hodí na spotřebování. Tyhle čoko hvězdy se dají pak využít na ozdobu nějakých dalších dezertů, pokud je nesní hned mláďata.
Do silikonové formy dej na dno křupinky a zalej je čokoládou a nech vytuhnout. Hotovo! :-)
Já si teď o Vánocích koupila tuhle formu z Tchiba. Sem si říkala, že 5 euro je super cena a nenechám to tam ani náhodou. První jsem ve formě chtěla zkusit upéct laskonky. Pak jsem chtěla sušenky a nakonec to skončilo u tady těchto růžových hvězd. Takže třeba se na první dva nápady taky ještě někdy dostane řada. Zimtsterne asi ale v tom péct nebudu. Nechutná. :-(
Komentáře
Okomentovat